2014-10-19 10:27:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ismerősei vonzódnak önhöz

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz még mindig a Kos jegyében áll. Fantasztikus hajtóerő lendíti előre karrierjét. Nagy hiba lenne, ha a lehetőségeit most kihasználatlanul hagyná. Ám ne reméljen azonnali zöld utat: komoly összeütközései lehetnek rövid és hosszú távú elképzelései, eredeti gondolatai miatt, hiszen ezek a fennálló korlátokkal aligha férnek össze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amin igazán szeretne, azon most változtathat – ebben kérje bátran barátai, családja, vagy éppen, ha a munkahelyén csinálná másképp a dolgokat, kollégái segítségét! Mindnyájan kedvelik, szeretik önt, így szívesen támogatják az elképzeléseit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Mars maradt a Nyilas jegyében: kedvezően alakul a házassága és minden partnerkapcsolata. A Merkúr lassan előreindul, ekkortól lendületesen továbbfejlesztheti, kijavíthatja terveit, elképzeléseit. Szerencse kíséri otthoni ügyeit, jól alakul vagyoni helyzete, minden ingó és ingatlan tulajdonával kapcsolatos ügylete.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója, a Hold a Szűz jegyében áll, ami egy úgynevezett gyógyító jegy. Befolyása kedvezően hat az ön egészségére. Helyesen teszi, ha sokkal többet foglalkozik ma a testi-lelki állapotával, jó közérzetéval. A Plútó arra biztatná Önt, hogy előnytelen üzletekbe is belemenjen - álljon ellen a csábításnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez az időszak kedvez a partnerkapcsolatoknak - és ebben benne foglaltatik természetesen a házassága is. Nem panaszkodhat, szerződései, megegyezési előnyösek az ön számára. Készüljön a holnapi napra, hogy tárgyalásai megfelelő mederben haladjanak, és vizsgálja meg, hol köthet kompromisszumokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bolygóhalmozódás van az ön horoszkópjában az anyagi javak területén. A Vénusz azt jelzi, hogy nemsokára csinos összeghez juthat, ha sikerül egy csoporttal jól együtt működnie. Készüljön fel az újabb erőpróbákra és kihívásokra, amelyek a hónap végén várnak önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Majdnem minden bolygó a kapcsolati tengelyének szoros közelében áll. Akikkel úgyszólván naponta találkozik, szinte kivétel nélkül vonzódnak önhöz, és mindannyian olyanok, akik a jég hátán is megélnek. Az új ismeretségek között van Vízöntő szülött is, ő megérdemli öntől a kitüntetett figyelmet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ön hivatásházában a Jupiter ragyog, most növelheti termelékenységét, teljesítményét, akkora lendületet kap egy fennálló versenyhelyzetben. A Plútó hatására tanulmányaimost nagyon jól haladnak, hobbijában is örömét leli.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Plútó az ön anyagi javakat jelző területén áll: itt az ideje annak, hogy fejlessze pénzügyeit, és, felnőve az Önre váró feladatokhoz, próbálja meg legyőzni a felmerülő akadályokat. Nem mindennapi fegyvere van ehhez: a lelkesedése.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az ön számára ideálisat kellene keresnie, nem a tökéleteset! Hajlamos lesz arra, hogy sokkal többet várjon el másoktól, mint amit nyújtani tudnak. Ne legyen maximalista, mert könnyen egyedül maradhat a vágyálmaival!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön kommunikációt jelző területén az Uránusz áll, a nyughatatlanság jelképe. Szinte kényszert érez arra, hogy folyamatosan beszéljen, pedig kerülnie kellene a fecsegést, nem szabadna kiadnia a titkait, főleg nem olyannak, aki mindenképpen szeretné kifaggatni. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy javítson a párkapcsolatán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a párkapcsolatok területén vonul át, így sokkal nyitotabb lesz a mások által küldött szimpátia-jelekre. Most egy tehetős, nagyon sikeres, kedves embernek is felkelti az érdeklődését - engedje őt picit közelebb magához, hosszú távon értékes kapcsolatra lelhet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: